- COMEBACK | fridamatsson

fridamatsson

Annons

– COMEBACK

SAM_5072
SAM_5063
SAM_5075
Hej finisar! Det var inte igår, inte i förrgår heller.. Sen sist jag la min energi på den här bloggen har det hänt en hel del, jag har avslutat tvåan på gymnasiet, flyttat hem till Hedemora, fått klartecken om att jag flyttar till Stockholm i höst, fyllt 18 år (!), firat mina 5 bästa tjejkompisar som tagit studenten, fått jobb och jobberbjudande från Vero Moda butiker runt om i dalarna,  hjärtat slår några extra slag för kärleken, bokat en resa till London tillsammans med min bästa vän, ja herregud när jag summerar det såhär så kan jag inte förstå att jag gått igenom allt detta på sån kort tid? 
Just nu njuter jag av livet som 18åring tillsammans med vänner, familj och kärlek samtidigt som jag hostar och snyter mig till denna pollensjukan och har körkortsboken i högsta prio. Min tanke är att liva upp det här stället lite så ni får följa min kaotiska vardag igen, vi kan väl börja med att räkna ner till min och Matildas Londonresa om 11 dagar? 
Puss på er så hörs vi alldeles snart igen!

P.s. vad tycker ni om mitt rum/hus här hemma hos mor&far? Jag trivs som fisken i vattnet här..

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats