- MAKE IT SIMPLE | fridamatsson

fridamatsson

Annons

– MAKE IT SIMPLE

SAM_4644SAM_4640SAM_4634
Igår tillagade jag en ananas&jalapeno marienad kyckling i ugn, till en färgstark sallad och smörstekt sparris, blev det gott? Sover Dolly Parton på rygg? Finns det sand i öknen? Simmar fiskar i vattnet? Det var såå gott och jag rekommenderar det varmt. Jaha annars då? Här ekar det tomt och motivationen har legat på minus den senaste tidern, men nuså börjar det ordna upp sig, endast några få uppgifter kvar att lämna in, påsklovet ligger runt hörnet och jag ska få kramas med mina tjejer imorgon. På torsdag åker jag hem till föräldrarna, likaså gör min bror och familjen är samlad, myspys! 
Nu ska jag ut och kämpa mig igenom backintervaller tills jag viker mig sen blir det plugg inför morgondagen prov. 
Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats