- LOTS OF HAPPINESS | fridamatsson

fridamatsson

Annons

– LOTS OF HAPPINESS

SAM_4398SAM_4399
Okej förlåt för sämsta bilderna i stan men dessa tog jag alltså på 20 sekunder och 1 minut innan min buss gick till skolan idag, haha. När jag gick från bussen till skolan imorse med favvolåten klingande i mina öron och solen i nacken så kunde jag inte låta bli att fnittra för migsjälv och inse att det faktiskt skulle bli en bra dag. Resten av dagen har fortsatt med ett léende på läpparna och glädjande besked. Avslutade eftermiddagen med en fika på waynes med pinglor för att få fortstätta skratta av mig. Nu har jag landat i soffan och ska om någon timme ta en promenad upp mot lugnet för lite träning. 
P.s, diggar ni mina kamouflage brallor? Dem är inte gröna utan svarta och gråa and i love them! 
Puss på er!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats