OK, THAT'S A WRAP EVERYBODY | fridamatsson

fridamatsson

Annons

OK, THAT’S A WRAP EVERYBODY

foto-8foto-4foto-3foto-2

Här har ni några usla backstage bilder från dagens plåtning, som vissa av er kanske vet så har jag min praktik en gång i veckan nu i Stockholm och idag har vi plåtat för veckorevyn, svinsnygga Damla gjorde sig perfekt framför kameran när vi befann oss i moodgallerian. Det är så fantastiskt kul att få vara med och arbeta med sådana fantastiska, och begåvade människor så återigen så blir jag tvungen att nypa mig i armen för att inse att det faktiskt är sant. Nästa vecka åker jag tillbaka för att haffa åt mig praktiktimmar trots att vi faktiskt har lov, för det är ju otroligt roligt och givande på alla vis. Nu har jag pussat på mitt otroligt söta kusinbarn som man inte kan slita ögonen från ocu nu snart börjar det bli läggdags, imorgon bär det av till trygga Falun igen!
Massvis med kramar, Frida

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats