- NEW YEARS EVE | fridamatsson

fridamatsson

Annons

– NEW YEARS EVE

Nytt år firades in igår, kvällen blev så fantastisk på alla sätt och vis så vi tjejer konstaterade imorse att vi ville spola tillbaka tiden och uppleva allt igen, igen och igen… 
Vi började med tjejgänget hos Matilda där vi gjorde succé middag och spelade spel, dansade och skrattade. När klockan började närma sig tolvslaget drog vi oss vidare till resten av våra vänner för att fira in det nya året allesammans. 
Jag kan väl säga att det inte har blivit en endaste blund inatt, konstaterade precis att jag börjar komma upp i cirkus 40 timmar med ögonen öppna nu, så det ska bli skönt att lägga sig i sängen framför tv:n nu. Jag antar att det får vara så ibland, vissa dagar ska få vara sådär extra långa och underbara, det är det värt!
GOTT NYTT ÅR!

SAM_2263

SAM_2256

SAM_2278

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats