- CHRISTMAS PREPARATIONS | fridamatsson

fridamatsson

Annons

– CHRISTMAS PREPARATIONS

Jul hos familjen Matsson är något utöver det vanliga, jag har känslor som säger att detta år kommer bli storslaget? 
Nyrenoverad kök vilket gör det hela snäppet mysigare, granen är klädd och paketen blir fler och fler, som jag längtat! Vi har en tradition som lyder att varje paket ska ges med ett rim, det blir en del skratt ska jag säga er..
Jag har helt glömt av att berätta för er att familjen har bokat en spontan resa till värmen i två veckor om mindre än en månad, till solsäkra Goa i Indien. Det ska bli så skönt och behövligt framförallt. Det största besväret jag kommer ha där är vilken bikini som ska bäras och vilken strand man ska spendera på. 
Nu har jag några dagar ledigt från jobbet innan kaos-mellandagsrean startar, behöver samla lite energi innan det drar igång först bara.

_DSC9519

_DSC9528

_DSC9541

_DSC9545

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats