- TORSDAG 28 NOVEMBER 2013 | fridamatsson

fridamatsson

Annons

– TORSDAG 28 NOVEMBER 2013

Hallå där, vad det ekade här!
Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för ursäkter men jag kan endast skylla på 0 inspiration den senaste månaden. Det är alltid det här månaderna som är jobbigast, mycket i skolan, grått och trist, mörkt, kallt, sjudomar, ja you name it! Men trots alla dessa tråkigheter så kliar det i mina bloggfingrar. Hur länge kommer det att hålla? Är jag säker på att det faktiskt kliar i bloggfingrarna? Har jag tid? Ork? Ja frågorna är många, vi gör ett försök! 

Idag är det iallafall en såndär lyxdag, vaknade upp hos familjen, ledig dag, ska få träffa mitt järngäng i hedemora på fika och sedan tillbaka till Falun för att mysa med mina goa jänter på en helt ny nivå! Vad kan jag mer begära en Torsdag? Det skulle vara att få hem min Matilda som befinner sig i Stockholm, för Matilda Olén kan ni börja lägga på minnet, den tjejen kommer ni se mycket av framöver! 
Imorgon då? Jag Frida Matsson och min partypingla Hanna Lans ska slå klackarna i taket imorgon, det vill man inte missa. 

Pussar och kramar

Bild 2013-11-27 kl_Fotor.jpg

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats