- TISDAG 15 OKTOBER 2013 | fridamatsson

fridamatsson

Annons

– TISDAG 15 OKTOBER 2013

Hej!
Efter ett bra dag med bloggen åt sidan har det hänt en del, det har varit mycket jobb, handboll och skola. Handbollen blir bättre och bättre, från att i stort sett förlora de flesta matcherna förra året har vi kämpat fysiskt, psykiskt och tränat med mycket boll, vi har börjat vunnit med högre siffror och spelar jämt mot de som ligger på toppen, så kul! Mer då? Jag har blivit gudmor, inte så seriöst som det kanske låter, men till en katt. Inte vilken katt som helst utan den mest sällskapssjuka, gosigaste och kanske tjockaste katten? haha.. Jag har hunnit skadat ryggen och får avstå från träningar, och är därför hemma och trycker värktabletter och försöker hitta ställningar då ryggen ligger bekvämt. 
Nu hoppas jag att motiviationen för bloggandet smyger sig tillbaka och att lovar er bättre uppdateringen än hur det har varit de senaste veckorna, ha en bra dag!

_DSC0267

_DSC0287

_DSC0291

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats