- ANOTHER THURSDAY | fridamatsson

fridamatsson

Annons

– ANOTHER THURSDAY

Men dra mig baklänges vad glad och sprallig jag blir i kroppen av att umgås med nära och kära! Bloggningen den senaste veckan har varit usel, men usel blir den när man sitter i en lägenhet utan internet, det har verkligen varit en pina att ta sig igenom vardagen utan internet.. Förhoppningsvis så blir det ändring på det snart. Nu har iallafall skolan dragit igång och det känns faktiskt helt okej om jag ska vara ärlig. Imorgon drar jag och mamma till huvudstaden över dagen, vi ska mysa på som bara vi kan! Resten av helgen är ganska oplanerad men som sagt, spontant brukar bli bäst.

_DSC9646

_DSC9649

_DSC9666

_DSC9662

_DSC9679

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats